Tipping Point

In de Deventer Schouwburg staan dit jaar twee topvoorstellingen waarbij publiek geheel rondom plaatsneemt. In de grote zaal brengt Ockham’s Razor (Engeland) ‘Tipping Point’, een harmonisch evenwichtsspel. Ingesloten in een cirkel transformeren 5 meter lange metalen palen in een rijk landschap aan beelden. De vijf circusperformers balanceren, klimmen en klampen zich vast aan deze wankele wereld, steunen elkaar terwijl ze worstelen met het moment waarop dingen beginnen te verschuiven.

‘Exhilarating to watch, both thrilling and nerve-racking - a spellbinding performance.’ - The Stage
'A touching exploration of trust and betrayal, executed with a playfull lightness of touch' - Financial Times

  • ‘Tipping Point’ is alleen toegankelijk met tickets (€ 6,- excl. € 3,25 per boeking online, per telefoon en aan de kassa) via www.deventerschouwburg.nl 
  • Nederlandse première!

De voorstelling op zondag 8 juli om 14.00 wordt middels een blindentolk toegankelijk gemaakt voor blinden en slechtziende bezoekers, waarbij ook blindengeleidehonden aanwezig zijn. I.s.m. Stichting ‘Komt het Zien!’, festival Circolo in Tilburg en Leeuwarden Culturele Hoofdstad wordt ‘Tipping Point’ speciaal ondersteunt met live audio-descriptie. Deelnemers ontvangen vooraf een introductie op het verhaal, de spelers en het decor.
Tickets hiervoor zijn enkel per telefoon of aan de kassa te koop.

Speeltijden

vr 6 juli om 21.00 uur
za 7 juli om 14.00 (UITVERKOCHT)
za 7 juli om 21.00 uur
zo 8 juli om 14.00 uur (UITVERKOCHT)

Ticket

€ 6,- (excl. € 3,25 per boeking)
Koop hier je ticket(s)

Locatie

Deventer Schouwburg

Op de kaart

Website

 

Voorstellingssponsor
Logo Nieuwenhuis keukens