Festivalbuffet

In de Grote of Lebuinuskerk is voor publiek op zaterdag 7 juli een speciaal festivalbuffet van 17.00-20.00 uur, met lokale en internationale producten, waaronder ook vegetarische gerechten.
Ticketverkoop via www.cateringbielderman.nl/buffet-op-stelten en tijdens het festival in de kerk. Prijs: € 27,50 p.p., kinderen tot 12 jaar € 17,50 p.p. excl. consumpties.

Festivalcafé

In het Burgerweeshuis is er tijdens ‘Deventer Op Stelten’ een speciaal festivalcafé met een sfeervolle festivaltuin voor een hapje, drankje en optredens. Toegankelijk voor publiek, artiesten en festivalmedewerkers.
Vrijdag 6 juli: 17.00-01.00 uur 
Zaterdag 7 juli: 12.00-01.00 uur 
Zondag 8 juli: 12.00-18.00 uur 
Meer info: www.burgerweeshuis.nl

Restaurants en cafés

Met al haar restaurants, café en eethuisjes biedt de sfeervolle binnenstad van Deventer verder vele mogelijkheden om te eten, drinken en uit te gaan. Je vindt de smaak van Deventer met name op stadspleinen de Brink en het Grote Kerkhof, maar ook op andere kleine pleinen en in de straten van de historische binnenstad.

De stad heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan cafés en restaurants: van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere restaurants, van eenvoudig tot exclusief. Meer info: www.deventer.info