Locatie

Binnenpleinen, hofjes en binnenlocaties in de Deventer binnenstad en locaties in en rondom het centrum (o.a. Worpplantsoen en Burgerhaven)

Data en tijden

vrijdag 1 t/m zondag 3 juli 2022

Toegang

In 2022 hopen we weer vrije toegang te kunnen geven. Voor alle voorstellingen tijdens Deventer Op Stelten 2021 moest vooraf een ticket gereserveerd te worden ivm coronamaatregelen.  

Programma

Het volledige speelschema staat half juni online. Eind juni verschijnt de speciale festivalkrant en het programmaboekje. 

Bereikbaarheid

Deventer is goed bereikbaar met de trein en het openbaar vervoer. Vanaf het NS- en busstation Deventer is het 3 minuten lopen naar het centrum. Voor meer informatie www.ns.nl of tel. 0900 9292.

Voor parkeren volg de parkeerroute rondom het centrum (o.a. Centrumgarage, parkeergarages Brink, de Boreel, Stadspoort, Stationsplein, parkeerplaatsen Verzetslaan en Worp). Er vaart een pontje vanaf de Worp.

Rolstoelgebruikers

De meeste locaties zijn bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Indien dit bij een enkele voorstelling niet mogelijk is wordt dit duidelijk aangegeven.

Weer

Neem bij regen bij voorkeur geen paraplu, maar een poncho mee. Neem bij zeer warm weer een flesje water mee en zorg voor hoofdbedekking.

Bezoekersaantal

Afhankelijk van coronamaatregelen op dat moment. 

Publieksinformatie

Vraag over tickets bestellen? Kijk hier bij 'vraag en antwoord'.
VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
tel. 0570 710 120 #1
www.deventeropstelten.nl